АПЛИКАЦИИ ЗА ТИРИСТИЧКИ ВИЗИ ЗА … ПОМОШ ПРИ ПОПОЛНУВАЊЕ НА АПЛИКАЦИИ

На барање на многу наши задоволни клиенти , Коузон објавува дека врши услуги за пополнување на апликации за туристички визи за :

– АВСТРАЛИЈА ,
– АНГЛИЈА
– АМЕРИКА
– КАНАДА

Долгогодишното искуство во оваа област ни дава право да кажеме дека нашиот тим е квалификуван да Ви помогне при пополнувањето на апликациите за туристички визи за наведените држави.
Нашата услуга е само во делот на пополнувањето на апликациите .
Ние не гарантираме добивање на виза.

За дополнителни информации во врска со овој наш сервис – Ве молиме да не контактирате преку е-маил на info@kouzon.com.mk или на 02/3296 643 , 02/323 88 01 или на мобилните телефони 078 454 417, 070 205 305 , 070 369 206 ,или во некоја од нашите канцеларии во Скопје , Штип 078454423 , Прилеп 070/449-379 и Велес 078 315 656 .