КОУЗОН ве води кон нова атрактивна РАБОТНА дестинација – Малта!

Работа за сите возрасти – СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ!

Ако сте љубител на култура, историја и прекрасно време, Малта е земјата која треба да ја одберете за ваша следна дестинација за живеење и работа. Оваа фасцинантна островска држава сместена во центарот на Медитеранот ќе ве освои со својата безвременска убавина.

Малта е место каде што има мирен и релаксирачки животен стил, со прекрасни плажи со чисто и бистро тиркизно море, каде ќе го избегнете секојдневието и ќе се запознаете со едни од најдобрите и најљубезните луѓе, односно ќе осетите љубов и ќе гледате насмевки насекаде околу вас.

Покрај сето ова, таму има и многу можности за работа, а Коузон е оној кој ќе ви помогне да ја најдете совршената работа за вас во овој мал прекрасен рај, во најразлични полиња како што се:

  • угостителство
  • медицина
  • градежништво
  • образование
  • транспорт и многу други

Овде спаѓаат најразлични работни позиции, кои Вие ќе можете да ги работите за не помалку од 780 евра!

КОНКРЕТНИТЕ РАБОТНИ ПОНУДИ ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ ВО ТЕКОТ НА СЛЕДНИВЕ ДЕНОВИ
За подетални информации слободно контактирајте не на следните телефонски броеви:

  • 02/323 88 06 или
  • 078 354 919

или испратете ни е-маил на следната адреса:hr@kouzon.com.mk