КОУЗОН ВИ НУДИ- најбрз начин за повраток на данокот од плата

СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА
КОУЗОН ВИ НУДИ- најбрз начин за повраток на данокот од плата

Почитувани студенти,

Оваа понуда е за оние студенти од Македонија кои ја имаа честа да работат и престојуваат 3 месеци во Германија во текот на летото 2017 година?

Доколку работевте во Германија, сега може да ја искористите ПРИВИЛЕГИЈАТА и до остварите повраток на данокот од плата кој Ви беше задржуван за време на работата

ШТО ВИ НУДИ КОУЗОН ?

Ви нудиме можност низ постапката за аплицирање за повраток на данок да си вратите значајни средства .

КОЛКУ Е СЛОЖЕН ПРОЦЕСОТ НА АПЛЦИИРАЊЕ ?
Никогаш не било полесна од сега .
Коузон, заедно со своите проверени партнери, Ви нуди брз и безбеден начин за повраток на данокот. Се што треба вие да направите е да не посетите во некоја од нашите канцеларии во Скопје, Штип или Прилеп и да аплицирате.

КОИ СЕ ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ?

1. КОУЗОН АПЛИКАЦИЈА – Ја добивате од Коузон  и таа е на англиски и
германски јазик .Апликацијата мора да биде во оригинал.
2. Последни чекови или Lohnsteuerbescheinigungs (нешто како W-2).Може и копија.

  1. Lohnsteurcard- копија.
  2. Копија од пасош
  3. Потврда од УЈП за приходите на студентот во тековната година+ судски превод на истиот. Оваа потврда мора да биде во оригинал.

Донесете ги потребните документи за аплицирање, а ние ќе се погрижиме за се останатo.

info@kouzon.com.mk        Live your dream with Kouzon!