КОУЗОН КАМП – ЗА ДЕЦА ОД 7-17 ГОДИШНА ВОЗРАСТ

Поздрав до сите деца во МАКЕДОНИЈА
Коузон има прашање во Вас – Имено , дали решивте што ќе правите ова лето?
Дали знаете за најдобриот летен детски камп во регионов т.е дали знаете за Коузон Камп Грција?

Повеќе од 5000 деца до Македонија беа дел од досегашните КАМПОВИ на Коузон.
Време е и Вие да ни се придружите .
Коузон камп е спремен да Ве пречека и ова лето.
Доколку сакате да поминете незаборавни моменти, да спортувате, да се дружите со деца од Европа и да научите грчки или англиски јазик, Коузон камп е совршено место за тоа.
Сеуште имаме слободни места за првата смена од 23 јуни.
Нашите ТИМ ЛИДЕРИ се повеќе од подготвени да ја започнат летната камп авантура заедно со вас. Убедени сме дека ќе биде доживување какво што може да посакате , забава и спорт до бескрај.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ со испраќање на е-маил на info@kouzon.com.mk или посетите некоја од нашите канцеларии во Скопје,Штип или Прилеп и да аплицирате.
Одиме на море, одиме на камп заедно со Коузон , ова е девизата која што самите КОУЗОН кампери ја креираа.
Не ја пропуштајте новата сезона, дојдете и станете дел од нашето големо семејтво на кампери.

КОУЗОН КАМП 2017 www.kouzon.com.mk