Коузон нуди High School in America!!!

Конечно програма за средношколци во Америка!

Коузон работи на задоволување на потребите на сите возрасти. Ви претставуваме програма за средношколска размена во Америка.

Доживејте го средношколскиот живот во Америка и учете 2 или само 1 семестар во училиште и вклопете се во светските образовни стандарди.

Во програмата е вклучено сместување во американски семејства, здравствено осигурување и загарантирани незаборавни моменти кои ќе останат со вас за цел живот.

Спонзор агенцијата CIEE која има 70 годишна традиција  во соработка со Коузон ви овозможува сигурна и брза постапка и незаборавно искуство.

Коузон исто така ќе се погрижи за подготовката на документи за виза и сите дополнителни детали за да имате одлично искуство во Америка!

За подетални информации информирајте се на info@kouzon.com.mk или пак во нашите канцеларии во Скопје, Прилеп и Штип