ОДИМЕ НА КАМП – ОДИМЕ НА МОРЕ 

KOUZON CAMPS 2018

Здраво наши кампери и почитувани родители!!!

Со големо задоволство сакаме да Ви ја најавиме новата сезона 2018 за Коузон летните кампови.

НАЈАВУВАМЕ ДЕКА ЌЕ ИМАМЕ МНОГУ НОВИ СПОРТСКИ СОДРЖИНИ – НОВ КОНЦЕПТ ЗА ЗАБАВА И ДРУЖЕЊЕ во нашите кампови оваа сезона

Имаме чест да Ви ја презентираме ПРОМОЦИЈАТА НА ПРОГРАМАТА за нашите Коузон детски летни кампови 2018.
На барање на голем дел од нашите повеќегодишни учесници, оваа година промоцијата и активностите околу пријавуањето за учество во кампот започнуваат токму во месец февруари.

Имате ексклузивна можност за плаќање до 6 рати како и одредени early booking попуст.

Во периодот кој следи ќе ги објавиме термините и цените на пакетите за оваа сезона.

Ние веќе почнавме да се подготвуваме за кампи со нетрпение ја очекуваме новата сезона, а вие?

info@kouzon.com.mk

ДОКОЛКУ ВИ ТРЕБААТ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЛОБОДНО КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА Е-МАИЛ ИЛИ НА НЕКОЈ ОД НАШИТЕ ТЕЛЕФОНИ 078 45 44 26 , 078 45 44 18