СТУДЕНТСКА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА – ЛЕТО 2018

 ПОКАНА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ – ЗА ДЕЛ ОД РАБОТНИТЕ ПОНУДИ

БЕСПЛАТНА УСЛУГА И ЧАСОВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК – ЕДИНСТВЕНО СО КОУЗОН

Почитувани студенти ,

Ја имаме честа да Ви презентираме дел од нашите атрактивни рабонти понуди за летна студентска работа во Германија за сезоната 2018 .
Ако знаете германски јазик или пак сакате да го подобрите нивото на владеење на германскиот јазик , Ве покануваме да аплицирате за еден дел од штотуку отворените работни понуди.

Ова се директни работни понуди кај конкретни работодавци од Германија :

Burger King – РАБОТА НА КАСА СО ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИОТ ЈАЗИК НА НИВО B1/B2 ЛОКАЦИИ НА РЕСТОРАНИТЕ :
Burger King München Dachauer Straße 513, 80993 München

Burger King Dachau Gaußstraße 2, 85221 Dachau

Burger King Erding Johann-Auer-Straße 3, 85435 Erding

Burger King Freising Münchner Straße 34, 85354 Freising

ПЛАТА:  8,84
СМЕСТУВАЊЕ : не е обезбедено , обврска е на студентот сам да си обезбеди сместување

Hotel Darstein:

Келнери  B1/B2,

Одржувањенасоби A1/A2,

Работавокујна A1/A2

ПЛАТА ЗА :

КЕЛНЕР – 1.100€ net/month

ОДРЖУВАЊЕ НА СОБИ – 1.100€ net/month).

РАБОТА ВО КУЈНА – ОДЛИЧНА

ОСТАНАТИ БЕНЕФИТИ :

СМЕСТУВАЊЕ И ХРАНА БЕСПЛАТНО –
+ БЕСПЛАТНИ ЧАСОВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Haus am Park

РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ВО HOUSEKEEPING
Атрактивна плата и многу други бенефити

Доколку сакате да аплицирате за некоја од овие работни позиции и работни дестинации, Ве покануваме да аплицирате до 24 декември 2017

Покрај овие работни понуди , Коузон Студентски сервис Ви нуди уште 500 други работни места за студентска пракса и летна студентска работа во Германија

Коузон е директен представник на ZAV – единствената институција во Германија којаги издава дозволите за работен престој на студенти од целиот свет .
Искористете ја можноста и аплицирајте што е можно поскоро.
Бројот на работните понуди е ОГРАНИЧЕН

За повеќе информации контактирајте не на info@kouzon.com.mk