ТЕСТИМОНИЈАЛ НА – Shiqpdon Selmani

ЛЕТНА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА – ИСКУСТВО ОД НАШИТЕ СТУДЕНТИ

ТЕСТИМОНИЈАЛ НА – Shiqpdon Selmani

Jas ova leto rabotev vo Born am Darß 50 km daleku od Rostock.

Rabotev kako prodavac na sladoled na plaza vo gradceto Zingst, za mene toa bese stvarno izvonredno iskustvo.

Mnogu podobro od opisanoto i previse sum zadovolonen.
G opodobriv znaenjeto na germanskiot jazik,zapozna vprijateli od cela Evropa i seto ova blagodarenie na Kouzon.

Fala vi mnogu profesorke Sashka.
Fala vi KOUZON

За сите Вас , Почитувани студенти кои сакате да поминете работно лето во Германија , Ве покануваме да аплицирате што е можно поскоро бидејќи работните места многу брзо се пополнуваат
За повеќе информации слободно контактирајте не на info@kouzon.com.mk