ИЗБИРАМЕ НАЈДОБРА ФОТОГРАФИЈА ОД WORK & TRAVEL USA 2017

ИМПРЕСИИ ОД ПРЕСТОЈОТ ВО АМЕРИКА …

Спомените од едно незаборавно лето ќе останат забележани на фотографиите што ги создаваме.
Со оваа цел , ја инициравме кампањата за доделување на награда за најдобра фотографија која ќе го прикаже престојот на нашите студенти во Америка .

Да се учествува во Work & Travel USA програмата значи да се има многу бенефити кои во значајна мера ќе го подобрат животот на една млада личност. Можеби еден дел од тие бенефити брзо ќе исчезнат но повеќе од сигурно еден дел од нив ќе останат за цел живот.

Спомените – запишани на фотографиите ќе останат засекогаш.
Денес ги представуваме дел од фотографиите што ни ги испрати студентската Верица Јосифова.

Очекуваме уште многу , многу убави Фотографии од сите наши студенти кои се во Америка.
ВО НАШАТА КАМПАЊА МОЖАТ ДА СЕ ВКЛУЧАТ СИТЕ СТУДЕНТИ ОД МАКЕДОНИЈА НЕ САМО СТУДЕНТИТЕ ОД КОУЗОН КОИ СЕ ВО АМЕРИКА.

LIVE YOUR DREAM with Kouzon …….. Work and Travel Program America 2017