МОЈОТ ПРЕСТОЈ ВО ФРАНЦИЈА

# In A Kouzon World
КОУЗОН ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ ВО СТРАНСТВО

Здраво, јас сум Елена 13 години и би сакала да ви раскажам за еден мал интересен дел од мојот живот. Минатото лето, јас и мојата фамилија одлучивме да поминам еден цел месец во Ница (Nice).

Мојата приказна поточно, таа мала авантура, започнува кога татко ми и брат ми ме испратија во Ница. Бев во интернат по име Азурлингва (Azurlingua).

Верувајте, тоа беше незаборавно патување и било кој да оди нема да го заборави затоа што е многу интересна работа која ќе ви остане во главата и во срцето за секогаш. Има работи кои се случуваат и кои не би се случиле додека си во својата држава, како на
пример Македонија.

Галерија

 

Местото беше неверојатно, имаше едно големо сино море и една плажа со големи камења. Исто така имаше многу зеленило.
Интернатот беше едно прекрасно место за дружба и секако учење.

Тоа е тоа, за да доживееш една таква авантура треба сам да одиш и да го почуствуваш.

info@kouzon.com.mk

Доколку имате било какви прашања слободно контактирајте не …