НАУЧЕТЕ БЕСПЛАТНО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК И ВРАБОТЕТЕ СЕ ВО ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ СВЕТСКИ CRUISES КОМПАНИИ!

20150506-nauchete-besplatno-germanski-jazik-i-vrabotete-se-vo-edna-od-najgolemite-svetski-cruises-kompanii-m

Коузон Македонија како ексклузивен партнер на една од најголемите светски cruises компаниии, MSC Cruises, нуди неверојатна можност за градење на кариера за секој млад човек кој има добри познавања од англиски и германски јазик, кој е во потрага по работа, сака да патува и сака добро да заработи! Почетните плати се движат од 1200 до 1500 долари.

За оние кои немаат доволно познавања од германскиот јазик, КОУЗОН МАКЕДОНИЈА нуди бесплатни часови по германски јазик и целосна подготовка за работа во една од најголемите cruises компанија. Курсевите започнуваат на 20-ти мај и ќе бидат прилагодени во зависност од вашето слободно време. Се што треба да направите е да се пријавите преку формата подолу.

Пријава!

Име и презиме*

Телефонски број за контакт*

E-mail*