НОВА ГОДИНА, НОВА КАРИЕРА,НОВИ ПРЕДИЗВИЦИ

KOUZON MIDDLE EAST EMPLOYMENT
HOW  CAN YOU MAKE 2018 A GREAT YEAR?

Нека новата година ви донесе нови предизвици во вашиот живот.
ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ – Секогаш стремете се кон нешто повеќе од она што моментално го поседувате.

Коузон Ви нуди – САМО НАЈДОБРИ ОПЦИИ  ЗА ВАС И ВАШАТА ИДНА КАРИЕРА!

Ние ви нудиме широк спектар на работни позиции во неколку области,во сите држави на Блискиот Исток -КАТАР, ОАЕ, БАХРЕИН,КУВАЈТ, САУДИСКА АРАБИЈА и многу други!

На почетоков на годинава ви нудиме две позиции со примамлива плата во Кувајт:

-келнер(1030еур)

-хостеса(1100еур)

БЕНЕФИТИ:

-сместување и транспорт обезбеден од страна на работодавецот

-30 дена платен одмор

-многу бонуси

-авионски билет и лекарско обезбедено од страна на работавецот

Поставете си нови цели во животот во држави каде што не сте ни сонувале дека може да работите и воедно создадете незаборавни спомени.

КОЈ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРА ?

Сите кандидати кои се на воздраст од 21-30годишна возраст кои  имаат минимум две годишно работно искуство во областа на угостителството.
За да аплицирате за овие работни понуди – едноставно испратето го вашето резиме на hr@kouzon.com.mk со subject line”Seazengroup-Kuwait”  или дојдете во некоја од нашите канцеларии во Скопје,Прилеп или Штип .

LIVE YOUR DREAM WITH KOUZON