ONLY WITH US – АТРАКТИВНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ во Абу Даби и Дубаи

KOUZON MIDDLE EAST EMPLOYMENT

Моќно е кога чувствувате дека има место во светот каде што припаѓате.
Доколку се уште не сте го пронашле вашето идеално место за живот, ова е вашата можност.

Savoir Vivre, заедно со Коузон ви нуди атрактивни работни позиции во Дубаи и Абу Даби каде што можете да ги искористите вашите вештини и способности:

  1. Nurse for grown up care – 4,000 AED
  2. Nanny for toddlers – 4,000 AED
  3. Marketing, Hostess – 4,000 AED
  4. Female cook – 4,000 AED
  5. Massage and House-keeping – 6,000-8,000 AED

Работодавецот ви ги обезбедува следниве придобивки:

  • Виза
  • Авионски билет
  • Сместување
  • Слободни денови
  • Платен одмор

Доколку сте заинтересирани и имате искуство за некоја од горенаведените позиции, ве молиме испратете го вашето CV на следната е-маил адреса hr@kouzon.com.mk со наслов на порака (subject line) “Savoir Vivre Vacancy”.