Live your dream...

Јазичен курс по англиски во сончевата Малта.

Learn English, make friends, travel!

Јазичен курс по англиски во сончевата Малта

Има толку многу причини зашто секоја година се поголем број на студенти токму Малта ја избираат како своја дестинација за англиски јазичен курс. Локалните наставници кои го имаат англискиот за свој мајчин јазик, нискиот трошок на живеење, одличните можности за патување низ целиот остров, медитеранската клима и ноќниот живот се само неколку. Дојдете во Малта и откријте ја вашата причина за учење англиски во Малта!

Вашата дестинација на Малта, градот Слиема е едно од главните туристички развиени места на североисточниот брег на прекрасниот остров Малта. Сите посетители тука ги пречекува изобилие на активности, како и многу ресторани, шопинг и ноќен живот.

Што повеќе би посакале ова лето?

Општи информации

 • Стандарден англиски курс– 20 лекции неделно, 45 минути секој
 • Интернационални часови
 • Максимум 15 студенти во група
 • Утрински часови (09:30 am – 12:30 pm)
 • Возрасна група 13-18 години
 • Програма со организирани активности: секое попладне и вечер спортски и социјални активности
 • Сместување: Интернат/ Полн пансион (вклучени појадок, ручек, вечера)

Цена на пакетот за две недели со сместување во интернат – 1400€
Цена на пакетот за две недели со сместување во фамилија – 920€

** Можност за плаќање на три рати со кредитна картичка

 •  Во цената е вклучено:
 • Тест за проверка на почеток на курсот
 • Курс по англиски за две недели (20 лекции неделно)
 • Материјали за учење
 • Сместување во интернат – Двокреветни или четири креветни соби
 • Појадок, ручек и вечера
 • Активности
 • Компјутер, интернет, чаршави, крпи
 •  *Депозит од 40€ се остава како гаранција во случај на направена штета (истиот се рефундира на крај од престојот)
 • Трансфери од/до аеродром
 • Надзор од лидери (24/7)

Изберете го вашиот термин во период од 1-ви/2ри јули – 26ти/27-ми август 2017 или

10-ти/11ти јуни – 26ти/27-ми август 2017

Повеќе информации на:

Е-пошта: info@kouzon.com.mk
Телефон:  +389 (2) 323 88 01; +389 (2) 323 88 06;
Адреса: Бул. Св. Климент охридски 58, 1000 Скопје

Back to Top

Kouzon Corporation

Добредојдовте на новата веб страница на Коузон...

FOR ALL EMERGENCIES CONTACT (HIRING PARTNER) KOUZON CORPORATION:

CONTACT PERSON : Mr.ZORAN KOCOSKI
+ 389 70 206 108 -24 HRS /7 DAYS/WEEK
+389 78 45 44 26 - 24 HRS /7 DAYS/WEEK