Live your dream...

Летен јазичен курс по германски во Франкфурт.

Let’s get together and talk!!!

Учете германски јазик во бизнис метрополата Франкфурт

Некогаш важното внатрешно  пристаниште и центар на трговијата, сега е најголемиот финансиски и бизнис центар после Лондон. Франкфурт е град на облакодери. Доколку му упатиме поглед на градот одблиску, тогаш ќе откриеме голема метропола со многу шарм. Куќите се живописни, колоритни и повеќето во центарот се реставрирани. Со многу интернационални компании и организации кои имаат токму тука седиште, Франкфурт навистина претставува мултикултурен град,  а со тоа и идеално место за вашиот германски курс.

Поминете две неверојатни недели во бизнис метрополата на Германија – Франкфурт и научете го еден од најзборуваните јазици во светот!!!

Што повеќе би посакале ова лето?

Општи информации

 • Тип на курс: Летен курс – стандарден германски
 • Возрасна група: 14 до 17 години
 • Локација: Франкфурт
 • Времетраење: 2 недели
 • Часови: 20 часа неделно
 • Ученици: 10 до 12 / 15 ученици максимум
 • Програма со организирани активности: секое попладне и вечер спортски и социјални активности
 • Сместување: Интернат/ Полн пансион (вклучени појадок, ручек, вечера)

Цена на пакетот за две недели – 1350€

* Можност за плаќање на три рати со кредитна картичка

 • Тест за проверка на почеток на курсот
 • Курс по германски за две недели (20 лекции неделно)
 • Материјали за учење
 • Сместување во интернат – Двокреветни или четири креветни соби
 • Појадок, ручек и вечера
 • Активности
 • Компјутер, интернет, чаршави, крпи* Депозит од 50€ се остава како гаранција во случај на направена штета (истиот се рефундира на крај од престојот)

Повеќе информации на:

Е-пошта: info@kouzon.com.mk
Телефон:  +389 (2) 323 88 01; +389 (2) 323 88 06;
Адреса: Бул. Св. Климент охридски 58, 1000 Скопје

Back to Top

Kouzon Corporation

Добредојдовте на новата веб страница на Коузон...

FOR ALL EMERGENCIES CONTACT (HIRING PARTNER) KOUZON CORPORATION:

CONTACT PERSON : Mr.ZORAN KOCOSKI
+ 389 70 206 108 -24 HRS /7 DAYS/WEEK
+389 78 45 44 26 - 24 HRS /7 DAYS/WEEK