Live your dream...

Славе Ангелов.

Work and Travel 2013

Pismo_Part_6-3

Многу сум задоволен од Cedar Point. Работев два пати повеќе отколку што имав гарантирано часови во договорот. Чековите беа секогаш навремени, а менаџерите љубезни и професионални. Особено повеќе часови има кон крајот на сезоната. Условите за работа беа солидни, а сместувањето за вработените задоволително. Работодавецот е флексибилен и дозволува префрлување помеѓу оддели, а секогаш можат да се добијат дополнителни часови во некој од другите оддели.

Надвор од работното време има еден куп дружење и забавување со луѓе од цел свет, а самиот работодавец организира евтини екскурзии до големи градови и атракции. Самиот парк е одлично место за сите фанови на ролеркостери, бидејќи за вработените влезот е бесплатен во секое време, а добиваат и карти за во посебни атракции кои не се во склоп на Cedar Point.

Pismo_ver-3-4

Related Projects

Back to Top

Kouzon Corporation

Добредојдовте на новата веб страница на Коузон...

FOR ALL EMERGENCIES CONTACT (HIRING PARTNER) KOUZON CORPORATION:

CONTACT PERSON : Mr.ZORAN KOCOSKI
+ 389 70 206 108 -24 HRS /7 DAYS/WEEK
+389 78 45 44 26 - 24 HRS /7 DAYS/WEEK